JídloRady a tipy

2 ingredience, které vyčistí vaše tělo od parazitů a zredukují ukládání tuku

Všichni víme, že paraziti jsou škodlivými mikroorganismy, které se živí organismem hostitele. Používají jeho živiny a tímto procesem ho značně poškozují. Mohou mít řadu různých forem a dařit se jim bude klidně po celém těle.

Paraziti však nejčastěji žijí v lidských střevech. Paraziti se živí cukrem a vším ostatním, co se na cukr změní. Pokud máte větší chuť na cukr, pravděpodobně bojujete s parazity žijícími ve vašich střevech.

Je třeba přestat jíst příliš mnoho cukru a dopovat tělo sladkostmi. Vzhledem k tomu, že jedením cukrů přispíváte k tomu, že se začne dařit mikroorganismům ve vašem těle, měli byste s tím rychle přestat. Vytváříte tělu podmínky, které souvisí s nadbytkem a následným hromaděním hlenu, což je ideální základnou pro množení patogenů a hub v lidském organismu.

cukr

Teď, když už známe naší slabinu, kterou je konzumace cukru, pojďme se podívat, jak tento zlozvyk nejúčinněji odstranit a s tím dát sbohem i nežádoucím parazitům v těle.

2 silné ingredience

Nejlepším přirozeným způsobem, jak zničit tyto škodlivé parazity jsou tyto zdravé a účinné metody čištění. Po dobu očisty je třeba vyhnout se cukru a obilí, pokud chcete získat nejlepší výsledky. A když se očistíte od všech ošklivých parazitů, budete znovu plní energie!

Tady jsou ony ingredience, které potřebujete – čistící recepty

Složení:

100 gramů lněného semínka

10 g sušeného hřebíčku

Jediné, co musíte udělat, je rozemlít tyto ingredience v mlýnku, až se dostane do podoby prášku.

Ingredience lněné semínko

Jak jej použít:

Odměřte dvě lžíce prášku každé ráno po dobu 3 dnů. Prášek rozpusťte v teplém mléce nebo nasypte ke svým snídaňovým cereáliím. Po 3 dnech si dejte přestávku a začněte znovu za další 3 dny. Je třeba provádět tuto metodu po dobu jednoho měsíce. Očistu opakujte několikrát ročně.

Ingredience hřebíček

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Jeden komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button