PrevenceZdraví

Netřesk a jeho třaskavá síla: Ničí cysty, myomy a ještě zvládne očistit tělo!

Tento domácí přírodní lék je velmi užitečný proti mnoha zdravotním problémům. Je účinný zejména proti cystám, myomům, srdečním chorobám a toxinům nahromaděných v organismu. Stačí smíchat dvě ingredience a zregenerujete tím celý organismus.

netřeskZákladní složkou mocného přírodního léku je bylina nesoucí název netřesk. Její latinský název „sempervivum“ znamená být „stále živý“. O extrémně silných vlastnostech této rostliny věděli i staří Řekové a Římané, kteří netřesk pěstovali. Používal se i jako prostředek proti hmyzu a broukům. Mnoho lidí ho má ve svých domovech hlavně za tímto účelem, ale neví, že by se dal využít i v případě ochrany lidského zdraví.

Domácí lék proti cystám a myomům – recept:

Budete potřebovat následující ingredience:

  • 300 gramů listů netřesku
  • 500 g medu

Nařežte listy netřesku na drobné kousíčky, které vložíte do medu. Nechte působit 2-3 dny.

Jak směs používat:

Konzumujte jednu polévkovou lžíci denně na lačno ihned po probuzení. Vydržte nic nejíst a nepít ještě dvě hodiny potom. Výsledky na sebe nenechají dlouze čekat. Netřesk efektivně stimuluje metabolismus a čistí tělo od všech škodlivých toxinů.

Nesmírně důležitá je funkce této bylinky během zimních měsíců, kdy slouží jako detoxikace. Jelikož se již brzy ohlásí jaro, svou terapii s netřeskem neoddalujte, a to nejen kvůli tomu, že jste se přes zimu málo pohybovali. Důvodů je daleko více. V Rusku je netřesk považován za preventivní lék na onemocnění srdce, zvyšuje metabolismus a pomáhá při léčbě cyst.

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Jeden komentář

  1. Jakej druh Sempervivum je ok? Ja ziju v Australii a je tu toho moc.
    Dekuji za odpoved
    Martas

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button