KrásaRady a tipy

Účinný domácí šampón podpoří růst vlasů a současně zamezí jejich vypadávání

Každá žena na světě touží mít perfektní vlasy. Jenže fénováním, rovnáním a barvením, vlasy poškozuje. Vliv na kvalitu vlasů je v těchto procesech zřejmý – vlasy jsou suché a poškozené.

Pokud jste si všimla, že jsou vaše vlasy bez lesku a objemu, doporučujeme vám přípravu domácího šampónu. Obsahuje jen přírodní složky, které brání vypadávání vlasů. Podpořte zdravý růst vlasů a uvidíte výsledky! Používejte tento šampón po dobu 1 měsíce a vaše vlasy budou zdravé, silné a kvalitní.

Domácí šampón – recept

Složení:

  • 750 ml kopřivového šampónu
  • 100 ml vodného roztoku panthenolu
  • 30 ml tinktury z kopřiv
  • 30 ml vodného roztoku vitamínových AD kapek
  • 50 ml ricinového oleje
  • 2 ampule vitamínu B

Tento recept je velmi jednoduchý a snadný. Stačí všechny ingredience smíchat a řádně protřepat.

Jak používat:

Tento šampón se používá stejně jako ostatní. Jemně ho vmasírujte do vlasové pokožky hlavy, nechte 5 minut působit a potom si opláchněte vlasy. Můžete ho použít i jako suchou vlasovou masku, ale není to nutné. Ricinový olej, kopřiva a AD kapky jsou zacíleny na suché vlasy. Před každým použitím je potřeba láhev protřepat.

simple-shampoo

Co činí tento šampón tak účinným?

Kopřivy jsou jedním z nejlepších přírodních prostředků pro vlasy a pokožku hlavy. Tato rostlina zlepšuje prokrvení pokožky hlavy a stimuluje růst vlasů. Kopřivový čaj zvyšuje hodnoty v krevním obrazu, což vyrovnává hladinu hormonů. Když jsou oba faktory snížené, mohou vám začít vypadávat vlasy.

Panthenol je známý také jako kyselina pantotenová nebo vitamín B5. Tato sloučenina je velmi užitečná a přínosná pro podporu růstu vlasů a navíc zlepšuje zdravotní stav pokožky hlavy.

Ricinový olej obsahuje ricinolejové kyseliny a vitamín E. Má vysoký podíl přírodních látek podporujících růst vlasů. Má silné antibakteriální a protiplísňové vlastnosti, které zamezují tvorbě bakterií a lupů.

Tento úžasný domácí šampón je velmi užitečný a prospěšný pro vaše vlasy. Viditelně zlepšuje jejich stav a zabraňuje vypadávání vlasů.

 

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button