Šlehačkové cukroví, které se rozplývá na jazyku!
Hledáte křehké, jemné cukroví, které se rozplývá na jazyku a zároveň je velice jednoduché na přípravu a můžou pomáhat i děti?
Tak toto je recept přímo pro vás. Recept na šlehačkové cukroví, po kterém se jen zapráší!
Šlehačkové cukroví
45 dkg hladké mouky
25 dkg másla
1 šlehačka 33%
moučkový cukr + vanilkový cukr – na obalení
Šlehačku vyndáme z lednice těsně před zamícháním do těsta, aby byla studená.
Z mouky, másla a šlehačky zpracujeme těsto, jde to velmi dobře.
Vyválíme plát 3-5 mm silný a vykrajujeme tvary.
Pečeme v předhřáté troubě cca 200°-220° zhruba 8-10 minut.
Ještě teplé obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru. Těsto vyválíme v potravinářské fólii, je to praktické a nemusíme zbytečně podsypávat těsto moukou.
Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.
Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos