Rady a tipyZdraví

Česnekový sirup silnější než penicilín a my máme recept! Čtěte:

Česnekový sirup stojí rozhodně za vyzkoušení. Česnek je zdravá, dostupná a účinná superpotravina! Přírodní sirup vyráběný z česneku a dalších surovin je levný a prospěšný pro celé vaše tělo. Všechny tři složky tohoto sirupu namixujete a potom už jen čerpáte řadu výhod.

Zde je důvod, proč byste měli česnekový sirup užívat i vy

  • Zvyšuje imunitní systém
  • Snižuje hodnotu krevního tlaku
  • Snižuje hladinu LDL (špatného) cholesterolu
  • Snižuje četnost výskytu nachlazení a infekcí
  • Působí proti artritidě, dně a bolesti kloubů

Složení:

  • 8 oloupaných a lehce rozmačkaných stroužků česneku
  • 1 šálek (200 ml) jablečného octa
  • 1 šálek (200 ml) medu

Stačí se držet jednoduchých pokynů a máte hotovo. Česnek můžete i prolisovat, jak je vám příjemnější. Přendejte do mísy, přidejte med a jablečný ocet. Mixujte do konzistence směsi při vysoké rychlosti cca 15 vteřin. Přelijte směs do sklenice a uložte do lednice na 5 dnů – po této době je sirup připraven ke konzumaci.

Jak ho používat:

2 čajové lžičky rozpusťte ve sklenici vody a pijte nalačno ihned po probuzení. Tento sirup je extrémně silný, nedávejte si ho do úst jen samotný, vždy ho smíchejte ve sklenici vody. Také je důležité směs před použitím protřepat.

O složení:

česnekovýČesnek vlastní silné antibakteriální a antivirové vlastnosti. Pomáhá zvyšovat imunitní systém a je považován za nejsilnější přírodní antibiotikum díky allicinu. Konzumujte česnek každý den.

Med má anti-virové, anti-bakteriální a anti-parazitární vlastnosti. Tato super zdravá přísada se často používá na celém světě ke zmírnění chronického kašle.

Jablečný ocet obsahuje phytonutrienty, což jsou látky velmi užitečné a prospěšné při prevenci rakoviny a křečí v dolních končetinách. Významný podíl tu hraje i kyselina citrónová, která pomáhá rozpustit ledvinové kameny.

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

omentářů

  1. Tato metoda se používá už 10 let v Bulharsku to je dost, že to přišlo opožděně i k nám do republiky

  2. Zdravím Vás!
    Chcete komentář k výše uvedeným radám a obrazům? No to Vás asi zklamu. Spíš potřebuji Vaše úžasné rady. Pro sebe i rodinu.
    Na př. žlučníkové kameny – jsem už dlouho po operaci. Kdybych se dozvěděla Vaši radu dříve, mohlo to být lepší. Jsem v důchodu
    a poznala jsem, že znalosti o zdraví člověka jsou o moc důležitější, než technické znalosti. (moje profese). Jsem Vám velmi vděčná
    za všechny zajímavé poznatky a také „číhám“, jestli poradíte i mé dceři. Má Crohnovu chorobu, léčí jí lékaři, ale je to s ní horší a
    horší. Vím, že je to neléčitelné. Děkuji Vám a mějte se hezky. HD.

  3. Dobrých rad není nikdy dost ,na vašich stránkách jsem nějaké našel tak jen tak dál.Vopršal

  4. Dobrý den, chtěla bych se zeptat kde se vezme v česnekovém sirupu kyselina citronová (nemá tam být jablečná?)
    česnek, med, jablečný ocet. Nebo tam má být ještě citron? Děkuji za upřesnění.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button