Šťavnaté labužnické řízky pro mlsné jazýčky
Tyto labužnické řízky vás opravdu mile překvapí svou chutí.
Jemné a úžasně šťavnaté!
Jsou nenáročné na přípravu, není třeba speciálních ingrediencí a všichni se budou olizovat!
Suroviny
4 ks vepřové maso
hořčice plnotučné (ale kdo má rád víc pikantní, může použít i kremžskou)
pepř mletý
sůl
sádlo
Na obalení
100 g uzený sýr
1 ks vejce
mléko
strouhanka
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme po obou stranách hořčicí.
Obalíme v jemně nastrouhaném sýru, vejci rozšlehaném s troškou mléka a nakonec ve strouhance.
Řízky smažíme na rozpáleném sádle zvolna po obou stranách dozlatova.
Výborné jsou s bramborovu kaší, nebo opečenými bramborami.
Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.
Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos