NezařazenéPřírodní léčbaZdraví

Srdeční infarkt lze zastavit ještě dřív, než napáchá škodu – zde najdete návod jak

Mysleli jste si, že jakmile přijde infarkt už se nedá nic dělat a vaše srdce bude tak jako tak poškozené? Nemusí to tak být! Zde najdete způsob jak srdeční infarkt zastavíte během jedné minuty!

Určitě znáte chilli papričky a kajenský pepř jako silně aromatické a pálivé koření. Věděli jste ale, že působí i jako lék? A že vás ochrání před infarktem?

Léčivá síla tohoto koření byla několikrát předmětem řady výzkumů. Bylo zjištěno, že infarkt lze zastavit, podá-li se pacientovi v co nejkratším čase sklenice čaje smíchaného s kajenským pepřem nebo chilli.

Druhy papriček a kde je koupit

Kajenský pepř má stejně silné pálivé účinky jako spousta druhů chilli papriček. Patří mezi ně například:

  • feferonky
  • habanero
  • africký pták
  • thajské chilli
  • jamajské papričky
  • jalapeno

V supermarketu najdete tyto přísady obvykle v oddělení s kořením. Na trzích je najdete i čerstvé nebo v bio kvalitě.

Jak použít kajenský pepř při infarktu

Pokud se dostanete do kontaktu s člověkem, který vykazuje příznaky infarktu (bolest na hrudi či v levé paži, zhoršené dýchání apod.), podejte mu 1 čajovou lžičku pepře rozmíchaného v čaji či vodě.

Můžete mu tak zachránit život! Funguje to ale pouze tehdy, pokud je člověk stále při vědomí – v opačném případě tento postup již neprovádějte!

Recept na kajenskou tinkturu

Jen málokdo má však vždy po ruce pepř a sklenici vody. Nejlepším řešením je tedy připravit si tinkturu, kterou můžete s sebou stále nosit nebo ji mít doma uschovanou, kdyby náhodou byla potřeba.

Budete potřebovat:

  • kajenský pepř
  • 1-3 chilli papričky
  • 50% alkohol
  • skleněná láhev
  • rukavice

Postup:

Navlékněte si rukavice. Pepř vsypte do nádoby a zalijte jej alkoholem jen tak, aby byl celý ponořený. V mixéru rozmixujte papričky s alkoholem tak, abyste získali hutnější pastu. Tu pak smíchejte s pepřem v alkoholu. Tuto láhev pak uložte na chladné a tmavé místo, jednou za dva dny ji protřepejte a po 2 týdnech sceďte. Tuto tinkturu pak uchovávejte na bezpečném místě a použijte dle potřeby. Nemusíte se bát, že by se zkazila. Má neomezenou životnost.

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button