KrásaRady a tipyZdraví

Trápí vás křečové žíly? Nejúčinnější lék si můžete vyrobit sami!

Křečové žíly jsou velmi častým problémem a jejich příčiny jsou různé. Jedná se o nepříjemné onemocnění na dolních končetinách, které dokáže potrápit i po estetické stránce.

Nejčastějšími příčinami vzniku křečových žil jsou náhlé hormonální změny, stárnutí, genetika, nedostatek nebo omezení pohybu a jiné. Žilní onemocnění vzniká tehdy, když žíly nedokáží dostat krev z dolních končetin do srdce.

Křečové žílyV normálním zdravotním stavu jsou totiž žíly vybaveny několika mechanismy, které působí proti zemské gravitaci a napomáhají správnému žilnímu návratu krve. A důsledku nesprávného fungování se žíly plné krve rozšiřují, vytvářejí další záhyby, vystupují na povrch kůže a dochází k celkovému poškození žil.

Dobrou zprávou je fakt, že existují i přírodní domácí léky, které dokáží úspěšně bojovat proti tomuto onemocnění a snižovat jeho příznaky. A my vám nyní přinášíme nejúčinnější domácí směs proti křečovým žílám.

Recept na domácí lék na křečové žíly

Výroba této směsi je velice snadná a její suroviny jsou lehce dostupné v každém obchodním řetězci.

Na tento lék budete potřebovat:

  • ½ šálku nasekané mrkve
  • ½ šálku aloe vera
  • jablečný ocet

Nejdříve přidáme nakrájenou mrkev spolu s kousky aloe vera do mixéru. Postupně mixujeme a přiléváme jablečný ocet, dokud nevznikne jemná homogenní hmota, která konzistencí připomíná krém.

Použití:

Směs aplikujte na postiženou oblast nohou. Lehněte si, položte si nohy do vyšší úrovně a nechte léčivou směs působit po dobu asi 30-ti minut. Po půl hodině směs omyjte studenou vodou. Pro dosažení nejlepších výsledků je potřeba směs používat několikrát týdně, ideálně každý den.

Spolu s léčivou kúrou si dopřejte denně krátkou procházku, abyste zlepšili krevní oběh. Uvidíte, že se vám díky těmto přírodním surovinám brzy uleví.

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button