Česnekový sirup je až 10x silnější než penicilin! Zatočte s nemocí přírodně
Všichni víme, že česnek je zdravá potravina, která pomáhá proti nachlazení a celkově zlepšuje imunitu. Věděli jste ale, že je několikanásobně silnější než penicilin?
Chřipce či angíně se v zimním období vyhne málokdo – proč ale každý problém řešit antibiotiky? Mají mnoho vedlejších účinků a naše tělo při delším užívání spíše vyčerpávají a oslabují. Česnek můžete konzumovat čerstvý, jako dochucovadlo jiných jídel, ale nejlepší je vyrobit si domácí sirup, který můžete dávkovat jako běžný lék.
Nebudete potřebovat žádné drahé ingredience – všechny máte doma nebo je lehce seženete v supermarketu. Jablečný ocet, česnek a med. Všechny tyto ingredience už samy o sobě působí velice pozitivně na vaše tělo. Společně jsou pak silným bojovníkem proti virům a bakteriím.
Česnekový sirup posílí váš imunitní systém, sníží vysoký krevní tlak a pomůžou zmírnit hladinu cholesterolu. Všechny suroviny mají silné antibakteriální účinky a dokonce působí i v prevenci proti rakovině.
Česnekový sirup
Budete potřebovat:
- 8 česneků
- 200 ml jablečného octa
- 200 ml medu
Postup:
Česnek nejprve rozmixujte, pak přidejte med a jablečný ocet. Celou směs mixujte přibližně 15 sekund. V chladničce nechte odležet 5 dní a můžete sirup používat.
Dávkování:
Do sklenice s vodou přidejte 2 čajové lžičky sirupu a vypijte hned po probuzení na lačný žaludek. Není třeba užívat jej pouze jako lék, ale i jako prevenci. Dlouhodobé užívání zajistí optimální zdravotní stav a silnou obranyschopnost organismu.
Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.
Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos