KrásaRady a tipy

Japonské tajemství krásné pleti – tato maska vám z obličeje smaže několik let!

Vzpomeňte si nádhernou pleť Japonek, která je jemná, vypnutá a bez jediné jizvičky. Ženy v Japonsku o svou pleť dokáží opravdu dokonale pečovat a nepotřebují k tomu ani plastického chirurga, ani drahé kosmetické přípravky. K mladému vzhledu jim poslouží rýže.

Věděli jste, že rýže je považována také za kosmetický a léčebný prostředek, který se používá po staletí a oceňován je především v japonských receptech na krásnou pleť? Rýže je bohatá na vitamin B, který stimuluje růst buněk a podporuje jejich obnovu. Zpomaluje proces stárnutí a zlepšuje prokrvení pokožky, což je to, co potřebuje každá žena pro svůj krásný obličej.

Objevte s námi tajemství mládí a krásy

Používáním rýže, která se aplikuje na obličej, zabraňujete předčasnému stárnutí. Zachovává pokožku v perfektním stavu a maska z rýže je jedna z nejoblíbenějších zkrášlujících procedur v Japonsku. Rýže však není v antistárnoucí masce jedinou ingrediencí. Patří do ní i další přísady, které podpoří krásu vaší pleti a váš obličej bude po aplikaci sametově jemný a prozářený.

Vyzkoušejte omlazující japonskou masku

Přinášíme vám jednoduchý recept. Připravte si 2-3 lžíce syrové rýže, kterou povaříte, dokud nebude měkká. Samozřejmě nejdříve rýži propláchněte ve studené vodě a až poté ji zvolna vařte. Propláchněte znovu vařenou rýži s vodou a přidejte do ni jednu lžíci teplého mléka. Řádně promíchejte a přidejte 1 lžíci medu. Před aplikací směsi si vyčistěte obličej a krk a naneste tlustší vrstvu masky. Nechte ji působit 30 minut a poté ji opláchněte vodou.

maska

Účinky japonské masky

Kromě výhod, které vám poskytuje rýže, jako je hydratace obličeje, antioxidační schopnosti, apod., vám mléko a med dokonale vyhladí obličej a vaše kůže bude dokonale jemná. Tato maska zabraňuje tvorbě pigmentových skvrn a úžasně rozjasní. Masku si můžete v lednici uchovávat až 4 dny a používat ji můžete klidně každý den. V létě si masku můžete v malých dávkách zmrazit a aplikovat ji jako masážní ledovou kostku. Dopřejte si sílu japonských procedur i na váš obličej.

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button