Japonský recept pro silné kosti si připravíte i doma!
Trápí vás nepříjemná bolest kloubů nebo máte problémy s kostmi? V tom případě si zkuste připravit dávný samurajský recept, který byl vynalezen právě v Japonsku. Ničeho se nebojte, jde o jednoduchý recept obsahující běžné ingredience, které seženete i u vás ve spíži. Objevte s námi recept na sílu samurajů.
Nejlepší věc na tomto receptu je, že váš organismus z připravené směsi doslova vysaje všechny zdravé živiny a vitamíny. Vyrobte si s námi rychle a jednoduše lék na zdravé kosti.
Jak na to?
Připravte si 150 ml jablečného octa a jedno středně velké vejce. Postup je velice jednoduchý. Prvně umyjte vejce a umístěte ho do šálku s jablečným octem a nechte ho tak po dobu 7 dnů. Užívejte kvalitní jablečný ocet, jelikož ho následně budete užívat. Po jednom týdnu by se skořápka z vajíčka měla naprosto rozpustit v jablečném octě.
Zbýt by vám měla pouze jakási membrána, která drží ve vajíčku žloutek a bílek pohromadě. Tuto membránu odstraňte a zbytek směsi promíchejte. Právě jste si vyrobili účinný lék na silné kosti, který obsahuje všechny důležité látky, které vaše kosti potřebují. A nejen kosti, jablečný ocet je velice zdravý, ale o tom již níže.
Jak lék užívat?
Chcete-li z toho léku dostat všechny účinné látky je třeba konzumovat 10 ml tohoto přípravku každý den nejméně třikrát. Množství 10 ml si rozpusťte v šálku horké vody a pijte před hlavními jídly. První výsledky ucítíte po týdnu užívání.
Zázračné vejce
Již se neobávejte konzumace vajec, odborníci se shodují na tom, že jedno vejce denně je zdraví prospěšné. Obsahuje totiž všechny vitamíny, mimo vitaminu C, a velké množství minerálních látek. U vajíčka však není důležitý pouze obsah, ale i křehký obal. Vaječná skořápka totiž obsahuje spoustu prospěšných látek, například uhličitan vápenatý a hořečnatý, bílkoviny, oxid křemičitý, hlinitý, fosforečný a dusíkaté látky, též prvky jako je jód, železo, měď, zinek, kobalt a další.
Roztok, který je vyrobený z rozpuštěných skořápek ať v jablečném octě nebo citronové šťávě je lehce vstřebatelný, proto se skvěle hodí na podporu kostí. V roztoku díky vajíčku vaše kosti najdou vše, co potřebují. Skořápky nevyhazujte, můžete je využít na spoustu rozmanitých věcí v domácnosti.
Zahrádkáři je mohou přidat do kompostu, zabraňují i usazování nečistot v odpadech, bělí prádlo, vyčistí termosky, vázy a hrnky a můžete si z nich vyrobit i výživnou masku na pleť. Nevyhazujte již skořápky a zužitkujte je u vás doma, ušetříte tak nejen finance, ale podpoříte i svou krásnou pleť.
Proč užívat jablečný ocet?
Jablečný ocet je vyroben z jablek, z ovoce, které je u nás v republice jedno z nejoblíbenějších a je důležitou součástí každého běžného jídelníčku. Jablka jsou hodnotná díky obsahu vitamínů, minerálů, antioxidantů a nerozpustné vlákniny -pektinu. Jsou prospěšná našemu trávení, pomáhají nám zhubnout a jsou dokonce označovány za elixír mládí.
Podobné účinky má i jablečný ocet, jelikož si zachovává všechny enzymy a prospěšné látky, které obsahují i jablka. Jablečný ocet má antibakteriální účinky, působí jako přírodní antibiotikum a ničí viry v těle. Podporuje dobré trávení a štěpení tuků. Jde o výborný a především léčivý nápoj, který se snadno stane součástí vaší kuchyně. Můžete ho přidávat do salátových zálivek a všude tam, kde potřebujete jemně přikyselit pokrm. Má skvělou chuť méně výrazného octa s vůní jablek.
Objevte s japonským receptem sílu pro vaše kosti. Jablečný ocet vám dopřeje dostatek vitamínů a minerálů, pomůže vám v trávení a ochrání vás, vajíčko zajistí významné látky, které podporují kosti, především vápník. Stačí již zaběhnout do obchodu pro jablečný ocet a sledovat tento malý zázrak.
Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.
Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos