OstatníPrevence

VIDEO: Po použití kokainu bušilo pacientovi srdce ještě dalších 25 minut po vyjmutí!

Je velmi dobře známo, že se tělo tělo chová po použití drog jinak, ovšem jeden případ narkomana patří mezi nejkurióznější. Poté, co lékaři odstranili srdce pacienta, který byl celá léta narkomanem závislým na kokainu, byli překvapeni, když jeho srdce stále bilo a to i po půlhodině od jeho vyjmutí z těla. Lidské srdce nemůže mimo tělo bít více než šedesát sekund, ale nedávné záběry z „American Medical Center“ ukázaly neuvěřitelné devastující účinky kokainu.

Srdce, které vidíte v ukázce, je třikrát větší, než je obvyklé a k těmto devastujícím změnám došlo právě v důsledku negativního dopadu kokainu. Tato droga snižuje množství kyslíku v krvi, nutí srdce růst a pracovat abnormálně až do doby, kdy oteče tak, že nemůže normálně fungovat a zásobovat tělo krví. Kromě těchto změn je kokain příčinou poškozování cév a jejich ucpávání. Tento konkrétní pacient užíval kokain posledních 15 let.

https://www.youtube.com/watch?v=Rzt5oyKTU4c

Kardiolog Klaus White ze Všeobecné nemocnice v Leedsu vysvětlil, že kokain je povzbuzující prostředek, který umožňuje buňkám působit na abnormální úrovni, což můžete nejlépe vidět na demonstrovaném případu extrahovaného srdce. Také dodal, že takové srdce nebije jako obvykle, ale místo toho má záškuby a křeče, které u pacienta navozují pocit trvalých, opakovaných infarktů. Jeho srdce bije jen 25 krát za minutu.

Na konci tuto debatu Dr. Klaus White uzavřel:

„Užívání kokainu je jako vzít si velkou dávku adrenalinu, uživatel cítí vzrušení a je energický, jako by byl na vrcholu světa. Nicméně, negativní účinky jsou tak velké, že tento falešný pocit za to nestojí. Srovnejme naše tělo na kokainu s vozem, který jsme neustále hnali velkou rychlostí. Na začátku nevidíme žádné změny na autě, ale po čase mohou začít různé části selhávat, pneumatiky se opotřebovávají rychleji, spotřebuje se více paliva, motor začne selhávat a nakonec celé auto přestane fungovat. Kokain je ideální „lék“, pokud si chcete přivolat infarkt a mozkovou příhodu. “ Tento videozáznam je nejlepším ukazatelem vlivu kokainu na lidský organismus.

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button