JídloRady a tipy

Zapomeňte na silikony, po těchto 6 rostlinách vám začnou růst prsa

Pro mnoho žen je první možností pro zvětšení poprsí plastická operace. Existují však i jiné metody, které se zvětšením prsou pomohou. V tomto článku vám ukážeme, že si s velikostí vašich ňader poradí i daleko přirozenější techniky. Řešení problému se najde pro každou z vás.

Nejúčinnější rostlina je pískavice řecké seno

Pískavice pochází z Řecka a můžete si jí koupit v lékárně nebo v obchodě se zdravou výživou. Jedná se o druh osiva, který, v kombinaci s vodou, učiní s vaším poprsím hotové zázraky! Semena pískavice dejte do vody a nechte je přes noc vyluhovat. Druhý den si touto vodou masírujte prsa.

fenugreek-1049596_640

Další rostlina, která je vhodná pro růst prsou, je lopuch. Pokud ho budete konzumovat, zvýší se průtok krve k prsní tkáni, ale i k pohlavním orgánům.

Dále je vhodný fenykl. Fenykl je populární rostlina, která snižuje bolestivost koliky u dětí. Fenykl obsahuje vysoké množství dianetholu, photoanetholu a anetholu. Všechny tyto sloučeniny zvyšují hladinu estrogenu v ženském těle.

fennel-214680_640

Mimo jiné obsahuje i vysoké množství fytoestrogenů, které jsou známými stimulanty pro růst prsou a tvorbu mléka u kojících matek.

Další bylina, která má podobné složení i účinky, jako Fenykl, je lékořice. Přirozeným způsobem zvyšuje hladinu hormonů. Nezapomeňte však ani na anýz.

star-anise-1061555_640

Začněte ho používat co nejdříve, ať se dočkáte kýženého efektu. V neposlední řadě je vhodný také kmín.

Už jste někdy slyšeli název Pueraria mirifica?

Tato rostlina pochází z Thajska a používá se v mnoha různých kosmetických produktech s anti-aging komplexem. Ten slouží jako aktivní složka v krémech a pilulkách pro omlazování, ale má vliv i na růst prsou.

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button