Rady a tipyZdraví

Aloe vera podporuje zdraví: chrání, léčí i detoxikuje

Aloe a šťáva z ní obsahuje velké množství účinných aktivních látek, které mají mimořádné vlastnosti léčit a posilovat organismus. Nejvýznamnější jsou zde polysacharidy, které jsou silnými povzbuzovači živých buněk. Současně podporuje jejich funkci a napomáhá k obnově přirozených reakcí.

Výhoda číslo 1: rychle se vstřebává

Tělo šťávu aloelive rychle přijme a dostane se mu výrazné dávky vitamínů, minerálů, saponinů, ligninů a mukopolysacharidů. Každá z těchto látek tu má trochu jinou úlohu, mezi ty nejdůležitější patří stahující a dezinfekční účinky, urychlení regenerace, metabolických procesů a vyloučení škodlivých toxinů z těla. Z části hraje svou úlohu podobně jako katalyzátory a posilovače organismu.

Výhoda číslo 2: chrání a léčí

Chrání buňky před útokem virů a usnadňuje vstřebávání vody a výživných substancí v trávicím traktu. Pití aloelive je vhodné při oslabené imunitě, nedostatku vitamínů a minerálů, různých zánětech a dalších nemocích trávicího ústrojí. Uplatňuje se při hojení ran a jiných zánětlivých afekcích. Snižuje hladinu cukru v krvi a čistí cévy, dá se říct, že rozšiřuje jejich průsvit.

Výhoda číslo 3: detoxikuje a podporuje správnou funkci kůže

Detoxikace střev je rozhodující pro správné fungování organismu jako celku. Aloe vera neutralizuje žaludeční kyselost a příznivě ovlivňuje slinivku břišní. Také podporuje vylučování žluči. Potlačuje rozvoj infekcí a při kožních nemocích se může aplikovat i na kůži ve formě gelu. Viditelně zlepšuje stav ekzému, lupénky i pásového oparu. Na léčbu dásní se používá po vytržení zubu. Jedná se o revoluční lék tisíciletí! Kdo by měl zájem se aktivně podílet na očištění těla, rozhodně si produkt může zakoupit.

Čerstvě vylisovaná šťáva z aloe vera je vám k dispozici v našem obchodě pod tímto odkazem

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button