Česnekový sirup silnější než penicilín a my máme recept! Čtěte:
Česnekový sirup stojí rozhodně za vyzkoušení. Česnek je zdravá, dostupná a účinná superpotravina! Přírodní sirup vyráběný z česneku a dalších surovin je levný a prospěšný pro celé vaše tělo. Všechny tři složky tohoto sirupu namixujete a potom už jen čerpáte řadu výhod.
Zde je důvod, proč byste měli česnekový sirup užívat i vy
- Zvyšuje imunitní systém
- Snižuje hodnotu krevního tlaku
- Snižuje hladinu LDL (špatného) cholesterolu
- Snižuje četnost výskytu nachlazení a infekcí
- Působí proti artritidě, dně a bolesti kloubů
Složení:
- 8 oloupaných a lehce rozmačkaných stroužků česneku
- 1 šálek (200 ml) jablečného octa
- 1 šálek (200 ml) medu
Stačí se držet jednoduchých pokynů a máte hotovo. Česnek můžete i prolisovat, jak je vám příjemnější. Přendejte do mísy, přidejte med a jablečný ocet. Mixujte do konzistence směsi při vysoké rychlosti cca 15 vteřin. Přelijte směs do sklenice a uložte do lednice na 5 dnů – po této době je sirup připraven ke konzumaci.
Jak ho používat:
2 čajové lžičky rozpusťte ve sklenici vody a pijte nalačno ihned po probuzení. Tento sirup je extrémně silný, nedávejte si ho do úst jen samotný, vždy ho smíchejte ve sklenici vody. Také je důležité směs před použitím protřepat.
O složení:
Česnek vlastní silné antibakteriální a antivirové vlastnosti. Pomáhá zvyšovat imunitní systém a je považován za nejsilnější přírodní antibiotikum díky allicinu. Konzumujte česnek každý den.
Med má anti-virové, anti-bakteriální a anti-parazitární vlastnosti. Tato super zdravá přísada se často používá na celém světě ke zmírnění chronického kašle.
Jablečný ocet obsahuje phytonutrienty, což jsou látky velmi užitečné a prospěšné při prevenci rakoviny a křečí v dolních končetinách. Významný podíl tu hraje i kyselina citrónová, která pomáhá rozpustit ledvinové kameny.
Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.
Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos
Tato metoda se používá už 10 let v Bulharsku to je dost, že to přišlo opožděně i k nám do republiky
Zdravím Vás!
Chcete komentář k výše uvedeným radám a obrazům? No to Vás asi zklamu. Spíš potřebuji Vaše úžasné rady. Pro sebe i rodinu.
Na př. žlučníkové kameny – jsem už dlouho po operaci. Kdybych se dozvěděla Vaši radu dříve, mohlo to být lepší. Jsem v důchodu
a poznala jsem, že znalosti o zdraví člověka jsou o moc důležitější, než technické znalosti. (moje profese). Jsem Vám velmi vděčná
za všechny zajímavé poznatky a také „číhám“, jestli poradíte i mé dceři. Má Crohnovu chorobu, léčí jí lékaři, ale je to s ní horší a
horší. Vím, že je to neléčitelné. Děkuji Vám a mějte se hezky. HD.
Dobrých rad není nikdy dost ,na vašich stránkách jsem nějaké našel tak jen tak dál.Vopršal
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kde se vezme v česnekovém sirupu kyselina citronová (nemá tam být jablečná?)
česnek, med, jablečný ocet. Nebo tam má být ještě citron? Děkuji za upřesnění.
Zatím jsem to nezkoušela, ale podle receptu to může být bezva.
Jak dlouho se to muze skladovat v lednici?
Použivàm rozmačkany česnek,přelity olivovym olejem a maličko vegety. Vaš recept sjablečnym octem vyzkoušim!
Pozdrav!