OstatníZdraví

Namažte si nohy hořčicí a sledujte, co to udělá s vaší chřipkou

Mnoho lidí ví, že jsou semena hořčice velmi přínosná a efektivní při zmírnění bolesti kloubů i co se týče její návratnosti. Věděli jste však, že hořčičná semínka jsou užitečná i v boji proti příznakům chřipky?

mustard-415119_960_720

Pokud nemůžete najít tento typ semen, můžete použít i jiný podobný výrobek, který je z nich vyroben, prostě jakoukoliv jinou přírodní hořčici. Jediné, co musíte udělat, je nanést tenkou vrstvu hořčice na nohy a poté je zabalit do nějakého kusu látky. Látka bude na nohou držet, když si vlezete do volnějších ponožek bez škrtících gumiček.

Brown_Mustard_Seed_(Close)

Po proceduře je dobré chvíli chodit, dojde ke zlepšení průtoku krve. Tento nápravný prostředek nebo trik, jak chcete, použijte v noci před spaním, a pokud je to nutné, klidně aplikaci několik nocí po sobě ještě zopakujte, dokud se nebudete cítit lépe.

Skvělé výsledky na sebe nenechají dlouze čekat. Již po jednom týdnu používání tohoto domácího léku zpozorujete, že příznaky chřipky mizí.

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button