PrevenceZdraví

Domácí šťáva pro děti, která eliminuje hlen v plicích a posiluje imunitu

Trpíte vaše děti na častá onemocnění? Domácí šťáva je velmi efektivní na dětský kašel, navíc posiluje i imunitní systém. Jeden šálek této přírodní receptury pomůže dětem snáze vykašlat hlen a obnovit obranyschopnost.

Výhodou je, že v době nachlazení a chřipek může být používána i nepřetržitě několik dní. Navíc zmírňuje i příznaky vedlejších fenoménů, zejména pískot plic.

Složení:

  • 1 šálek loupaného ovsa
  • 1 šálek cukru
  • 1 šálek vody

domácí šťávaZa prvé, je třeba umýt oves a pak ho dát do malého hrnce s 1 šálkem vody a 1 šálkem cukru (velikost šálku by měla být asi 200 ml). Směs přiveďte k varu a nechte probublávat pár minut. Nejlepší je směs vařit v noci a nechat do rána odstát.

V dopoledních hodinách odstraňte ze směsi oves, pořádně z něj vymačkejte šťávu a sceďte. V tomto poměru budete mít šťávu na uvolnění hlenu asi na 4 – 5 dní. Uchovávejte jí ve skleněné nádobě v lednici.

Prohlašujeme, že autoři ani provozovatel webu nepřebírají zodpovědnost za případné újmy způsobené využíváním léčebných metod v tomto článku. Ačkoliv jsou recepty, rady nebo léčebné metody v tomto článku psány s nejlepším svědomím autora textu, jejich použití je na vlastní nebezpečí a mělo by probíhat výhradně po konzultaci s vaším lékařem.

Zdroj náhledového obrázku: Depositphotos

Podobné články

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Back to top button